Estetică dentară, albirea dinţilor, faţete dentare

Estetica dentară reprezintă orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare și obținerea unui zâmbet cât mai plăcut și atrăgător.

Estetica dentară nu este o ramură aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, înglobează tehnici și proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei care au toate scopul de a îmbunătați aspectul arcadelor dentare.

Estetica dentara, albirea dintilor

Albirea dinților

în cabinetul stomatologic albirea dinților este efectuată utilizând metode profesionale, precum aplicarea de geluri de albire, utilizarea de lămpi speciale sau utilizarea unor paste specifice.

Albirea dinţilor trebuie repetată cel puţin odată la 2 ani.

>> Află mai multe despre albirea dinţilor <<

Obturațiile fotopolimerizabile estetice

Dacă apar carii sau defecte mici la nivelul dinților frontali, este nevoie de refacerea acestora prin obturații cât mai puțin vizibile.

Având la dispoziție o gamă foarte largă de nuanțe și tonuri, obturațiile fotopolimerizabile din material compozit au o foarte bună estetică. Acest lucru este valabil și în cazul înlocuirii obturațiilor metalice vechi, inestetice.

Coroanele ceramice

Coroanele ceramice sunt cea mai bună soluție pentru refacerea distrucțiilor dentare ce nu mai pot beneficia de tratament prin obturații fotopolimerizabile.

În funcție de posibilitățile financiare, există mai multe tipuri de coroane ceramice ce pot fi realizate.

>> Află mai multe despre coroanele ceramice <<

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt lucrări protetice care acoperă doar partea exterioară, vizibilă a dintelui. De obicei, sunt confecționate din ceramică și cel mai important rol al acestora este cel estetic. Astfel, fațetele pot rezolva mai multe tipuri de probleme. Află ce tipuri de probleme se pot rezolva cu ajutorul faţetelor dentare, pe blog.
>> Află mai multe despre faţete dentare <<

Fațetele dentare nu se pot folosi în orice situație clinică, cer o pregătire ridicată a echipei medic stomatolog – tehnician dentar și au un cost relativ ridicat.

Soluții estetice parodontale

Chirurgia plastică gingivală face posibilă remodelarea și repoziționarea rozului gingival. În acest mod, se rezolvă problema unui contur gingival neregulat și asimetric, cât și cea a unui zâmbet care expune prea mult gingia, permițând și alungirea unor dinți scurți și inestetici.

 • Misiunea noastră

  Stomatologie, relaxare, încredere și siguranță, dentist bun Bucuresti, endodont, endodontie

  Fii parte din misiunea noastră

 • Echipa

  Dentist bun Bucuresti

  Echipa de medici

 • Contact

  Pagina contact stomatologie Bucuresti, Militari, Sector 6, dentist bun endodont

  Contact cabinet stomatologic

 • Stomatologie

  Servicii stomatologie, Profilaxie, Estetica dentara, Parodontologie, Endodontie, Implantologie, Chirurgie, Protetica, Pedodontie

  Stomatologie Bucureşti

 • Preţuri stomatolog

  Preturi stomatologie, preturi dentist, Bucuresti, cat te costa sa mergi la stomatolog

  Preţuri stomatologie