Medici profesioniști, oameni pozitivi, relaxați, pasionați

Dentist bun Bucuresti, endodont, Dr. Claudia Cirlan, best Doctor ever

Folosește-ți zâmbetul pentru a schimba lumea!

Echipa cabinetului stomatologic este formată din dentişti medici specialiști, profesioniști, oameni pozitivi, relaxați, pasionați de ceea ce fac și dornici să se depășească pe ei înșiși.

Materialele calitative achiziționate de la producători avizați internațional, aparatura de ultima generație și dăruirea fiecărui membru al echipei de a obține rezultate perfect adaptate cerințelor fiecărui pacient sunt cuvinte cheie – pietre de temelie care au stat și stau la baza dezvoltării noastre.

Abordăm cu profesionalism, flexibilitate și deschidere fiecare caz în parte, în regim de urgență sau stabilind un plan de tratament specific fiecărui pacient.

Planul de tratament este adaptat în funcție de istoricul fiecărui pacient, dar și în funcție de posibilitățile financiare.

Totul este transparent, fiecare pas al intervenției este explicat și stabilit împreună cu pacientul.

Cabinetul stomatologic asigură un program de lucru flexibil, planificarea ședințelor făcându-se cu respectarea strictă a programului pacientului.

Pacienţii ne recomandă

 • Matase Alba

  Recomand cu mare drag! Un dentist profesionist, cu multa pricepere si rabdare, in care poti avea incredere ca iti recomanda cele mai bune solutii. Eu cu siguranta voi merge numai la acest cabinet. Este singurul doctor care a reusit sa-mi invinga frica de dentist.

  Elena Nichifor

  Este primul cabinet stomatologic in care am calcat fara frica de dentist. Atmosfera calda si zambetul dnei. doctor au facut ca experienta la dentist sa fie, in sfarsit, mai mult decat placuta. Servicii impecabile si cu mare atentie fata de pacient. Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute si recomand calduros serviciile cabinetului!

  Cristian Timpu

  Best Doctor ever!!

  Andrei Stoicescu

  Claudia has been my dentist for years now. She always puts the patient first and does her best to offer a good experience. She is by far yhe best dentist I ever worked with.

  Bogdan Ionescu

  Best dental practice I have ever visited! Everything was explained clearly and the treatment was done with care and professionalism! Not only was my problem fixed but I also received some useful advices from some of the best and dedicated doctors! Would recommed it in a heartbeat!

 • La noi îl vei găsi pe noul tău dentist preferat !

 • Adresă stomatologie

  Bucureşti Sector 6, Iuliu Maniu 57, Bl. OD16, Clinica Ochetdent
  Militari, Lujerului, vizavi de staţia de metrou Lujerului ieşire veterani, autobuz 336 staţia Veteranilor.

 • Pagina contact stomatologie Bucuresti, Militari, Sector 6, dentist bun endodont